Innstilt Pendlerrute fra Trondheim 8.sept. kl.0615 og fra Brekstad 0800

Kystekspressen melder onsdag 7. september at Trondheimsfjord 1 har fått tekniske problemer. Avgangen fra Brekstad klokka 16:00 fikk forsinket ankomst i Trondheim. Morgenavgangen fra Trondheim torsdag 8.september klokka 06:15 og retur fra Brekstad klokka 08:00 til Trondheim er kansellert. Alternativ transport med buss og hurtigbåt fra Vannvikan blir satt opp.

Ved alternativ transport med buss og hurtigbåt fra Vannvikan må en regne med dobbel så lang reisetid. Kystekspressen har fortiden ingen reservebåter da Mørejarler fortsatt er inne til vedlikehold og Agdenes brukes som reserve for denne. Fordelen for pendlere er at vi får opplyst om kanselleringen kvelden
før slik at vi kan skaffe alternativ transport selv eller velge alternativ avgangstid. For å få gratis trafikkmeldinger på mobilen, gå til kystekspressen
sine sider.

This entry was posted in Trafikkmeldinger. Bookmark the permalink.

Comments are closed.