Kansellering 20.9.2011 avgang fra Kristiansund kl. 16:30

Kystekspressen informerer om kansellert avgang fra Kristiansund til Trondheim kl. 1630 i dag på grunn av tekniske problemer. Det settes opp buss fra Brekstad kl.1900 til Vanvikan og båt videre til Trondheim. Passasjerer fra Lensvik henvises til Taxi med avgang kl.1930. Avgang kl. 2030 fra Trondheim til Brekstad vil bli utført med M/S Trondheimsfjord.

Pendlerforeningen forventer at det blir en snarlig avklaring vedørende båt fra Brekstad i morgen 21.9.2011 med avgangstid 06:15. Vi har tatt kontakt med FosenNamsos Sjø for å få avklart dette. Ladejarl er nå på veg til Trondheim med en fart på 16 kn. De vil nå få om bord en servicemann i både Ladejarl og Agdenes. Vi kan forvente en snarlig melding om problemene og så avklaring vedørende avganger i morgen tidlig før klokka 21:00 i kveld.

Vi har tatt kontakt med Sør-Trøndelag fylkeskommune vedrørende de siste tiders kanselleringer. Vi jobber også med at driftsikkerhet skal være et viktig tildelingskriterie i forbindelse med ny anbudsrunde som begynner i 1.1.2014.

This entry was posted in Trafikkmeldinger. Bookmark the permalink.

Comments are closed.