Kanselleringer 16.9.2011

FosenNamsos Sjø informerer om kansellering i sambandet Trondheim-Brekstad 16.9.2011. Avgangen fra Trondheim kl 1445 er kansellert. Kansellering skyldes teknisk problem. Hurtigbåten Agdenes måtte returnerer til Trondheim. En kan forvente at avgang klokka 16:30 vil bli full. Ved full båt skal pendlere har prioritet. Alternativ transport settes opp til Brekstad kl 1700 via Vanvikan og buss til Brekstad.

Også avgangen fra Brekstad kl 16.00 er kansellert. Det settes opp buss med avgang fra Brekstad kl 16.00 til Vanvikan for så med båt til Trondheim.

This entry was posted in Trafikkmeldinger. Bookmark the permalink.

3 Responses to Kanselleringer 16.9.2011

  1. Thomas says:

    Hvorfor er hurtigbåten som skulle vært brukt, Trondheimsfjord 1, i Råkvåg nå og ikke i bruk på pendlerruten? I går var den på Brekstad klokka 10:30. Det er ingen rutetider som sier at den skulle være der da. Den gikk mot Trondheim noen minutter før Ladejarl hadde ordinær rute til Trondheim.

  2. Thomas says:

    Ingen overraskelse at det er full båt og i tillegg full buss til Brekstad i dag.

  3. Thomas says:

    Buss til Brekstad kommer frem litt før 19:00. Dette er 1,5 time etter ordinær ankomst kystekspressen og hele 3 timer etter at den kansellerte pendlerbåten skulle vært på Brekstad.