Kansellert avgang Kristiansund – Trondheim i dag kl. 1200

Kystekspressen informerer om kansellert avgang Kristiansund – Trondheim i dag kl. 1200 på grunn av tekniske problemer med M/S Ladejarl. Passasjerer fra Brekstad og Hysnes henvises til Buss fra Brekstad kl. 1430. Taxi fra Hysnes med busskorespondanse på Leira og videre til Vanvikan. Båt fra Vanvikan til Trondheim. Passasjerer fra Lensvik henvises til taxi kl. 1500. Kystekspressen beklager de ulemper dette medfører for våre passasjerer.

Pendlerforeningen håper Ladejarl blir reparert til avgangen 16:30 fra Trondheim. I går ble det brukt nærmere 6 timer på å reparere feilen, som er tilbake i dag. Ladejarl kom til Trondheim rundt 08:30 i dag tidlig. Vi forventer også at reparasjon av Agdenes blir høyt prioritert slik at vi får tilbake en reservebåt. Vi har forstått det slik at det er problemer med giret på Agdenes, mens det er problemer med å få start på en motor på Ladejarl. Med dagens kanselleringer har det nå vært fire dager med en eller flere kanselleringer på to uker. Vi må tilbake til oktober/november 2010 da Agdenes fikk skiftet motor og vi derfor ikke hadde reservebåt for tilsvarende antall kanselleringer.

This entry was posted in Trafikkmeldinger. Bookmark the permalink.

Comments are closed.