Normal drift i sambandet Trondheim – Kristiansund onsdag 21/9.

Kystekspressen informerer om at det blir normal drift i sambandet Trondheim – Kristiansund fom onsdag 21/9. Første ordinære avgang med M/S Ladejarl fra Brekstad kl. 0615.

Ladejarl var på en mindre prøvetur utenfor Trondheim litt etter 22:30. Etter 23:00 er den på veg mot Brekstad. Pendlerforeninger håper FosenNamsos Sjø snart vil ha Agdenes i stand igjen slik at vi har en reservebåt i tilfelle nye tekniske problemer.

Etter at det har vært 3 dager med kanselleringer på under 2 uker håper vi nå at vi unngår flere problemer. Kanselleringene har skjedd på grunn av tekniske problemer og manglende reservebåt ved alle tre tilfellene. Hurtigbåten mellom Trondheim og Brekstad er i utgangspunktet en god, rask og behaglig reisemåte til og fra arbeid. Det forutsetter at det ikke er så mange kanselleringer som nå. Pendlerforeningen vil på kort sikt jobbe for at det er tilgjengelige reservebåter og at strekningen Trondheim – Brekstad blir minst mulig påvirket ved tekniske problemer. På lenger sikt jobber vi for at pendlemuligheten mellom Trondheim og Brekstad blir ytterligere forbedret ved ny konsesjonsrunde som starter 1.1.2014. Viktige elementer for oss er: teknisk standard på båtene, tilgjengelig reservebåt, antall avganger og reisetid. Avstanden og reisetiden mellom Trondheim og Brekstad er ikke stor, men dette er i dag ikke utnyttet slik det burde.

 

This entry was posted in Trafikkmeldinger. Bookmark the permalink.

Comments are closed.