Mulig ekstra stor trafikk på fredag 7.10

Fredag 7.10 til lørdag 8.10 organiseres årets Ørland Bluesfestival. Selv om mange av festivaldeltagerne er fra Fosen, kan dette også medføre ekstra trafikk på hurtigbåten fra Trondheim. Spesielt 16:30 avgangen kan få kapasitetsproblemer da denne avgangen til vanlig er tilnærmet full på fredager.

Vi minner om at pendlere med periodekort skal ha prioritet dersom båten skulle bli full.

Oppdatert 10.10.2011 kl 14:45.
Kystekspressen med avgang 16:30 på fredag ble full. FosenNamsos Sjø satte opp pendlerbåten Trondheimsfjord 2 med ekstra avgang fra Trondheim kl. 17:15. (Båten ankom Trondheim cirka 17:00 i henhold til vanlig rute fra Brekestad) Det er postitivt at en utnyttet hurtigbåten i stedet for å sette opp buss.

This entry was posted in Trafikkmeldinger. Bookmark the permalink.

Comments are closed.