Trafikksituasjonen 27.12

Kystekspressen informerer om innstilte avganger pga værforholdene. Ladejarl går rute til Brekstad i kveld kl.2030, og går umiddelbart i retur til Trondheim. Videre vil Kystepressens ruter være innstilt frem til avgangene fra Trondheim og Kr.sund kl.1200 27.12. Pendlerbåt fra Trondheim kl.0615 er også innstilt 27.12.

27.12 klokka 07:00 er det meldt liten storm på Brekstad. Meteogrammet fra Yr under viser værmeldingen for de neste timene.

Oppdateringer 27.12
Klokka 09:40 – Fosnafolket melder i dag klokka klokka 09:11 at ferjesambandet Brekstad-Valset er midlertidig stengt. Tracken på Marinetraffic.com viser at Ferja Ørland har kjørt alle sine planlagte turer hittil i dag og har nå klokka 09:40 lagt ut på en ny tur fra Brekstad. Etter innstilling av ferja i går kveld har det ikke kommet nye meldinger om innstilling av ferja og det ligger helller ingen melding om dette på Tide sine hjemmesider.

Klokka 10:05 – Fosnafolket har oppdatert sine sider og opplyser nå at ferjesambandet Brekstad-Valset igjen er i drift. De har lagt ut en egen video på YouTube. Vegvesenets sider viser fortsatt at sambandet er stengt selv om dette ser ut til å være feil.

Klokka 11:37 – FosenNamsos Sjø informerer om innstilte avganger i Trondheim – Vanvikan inntil videre pga værforholdene.

Kystekspressen ANS informerer om at normale ruter er gjenopptatt i sambandet Kristiansund – Trondheim og Trondheim – Kristiansund. Avgang fra de respektive byene kl. 1200 blir utført med unntak av anløp til Edøy. Det må påregnes noe forsinkelser pga. værforholdene.

Strekningen Trondheim-Vannvikan trafikkeres av Trondheimsfjordbåtene. Dette er mindre båter og brukes også som pendlerbåt fra Trondheim-Brekstad. Sambandet Trondheim-Kristiansund trafikkeres av de større båtene Ladejarl og Mørejarl.

Klokka 12:17 – FosenNamsos Sjø informerer om at normale ruter er gjenopptatt i sambandet Trondheim – Vanvikan.Det må påregens noe forsinkelser i en periode grunnet værforholdene.

Klokka 12:46 – Kystekspressen informerer om kansellering i sambandet Trondheim-Brekstad. Avgangen fra Trondheim kl 1445, og fra Brekstad 1600 er kansellert pga værforholdene. Passasjerer fra Trondheim henvises til avg. 1630 som også vil anløpe Hysnes hvis passasjerer til. Pasasjerer fra Brekstad henvises til avg. 1900.

Bilder under er fra 27.12 klokka 13:00 og viser hurtigbåten Ladejarl og ferja Ørland.

 

This entry was posted in Trafikkmeldinger. Bookmark the permalink.

Comments are closed.