Kansellering Trondheim-Brekstad 9.1.12 20:30

FosenNamsos Sjø informerer om kansellering i sambandet Trondheim- Brekstad. Avgangen fra Trondheim kl 20.30 er kansellert. Kansellering skyldes teknisk feil. Det blir satt opp buss fra Vanvikan for passasjerer til Hysnes og Brekstad.

Det er Mørejarl som har fått tekniske problemer. Båten gikk fra Trondheim som normalt, men måtte returnere etter 5-10 minutter. Denne båten fikk også tekniske problemer i romjulen og var ute av drift frem til torsdag 5.1.2012.

Oppdatert 10.1.2012 kl. 05:25 – reservebåten Agdenes benyttes på avgangen 06:15 fra Brekstad i dag. Bilde under viser hurtigbåtene Trondeheimsfjord II, Agdenes og Mørejarl til kai i Trondheim i natt. Bildet er fra webkamera fra Trondheim Havn.

Oppdatert 10.1.2012 kl.07:58 – FosenNamsos Sjø informerer om at som erstatningsfartøy for MS Mørejarl inntil videre er MS Agdenes.

This entry was posted in Trafikkmeldinger. Bookmark the permalink.

Comments are closed.