Ny hurtigbåtterminal i Trondheim

Arbeidet med ny hurtigbåtterminal i Trondheim er påbegynt. Bildet under viser arbeidet pr. 28.2.2012. Bildet viser fra venstre: Pirbadet, dagens hurtigbåtterminal, nytt konferansehotell, Rockheim, bygging av nye kontorbygg, Trondheim sentralstasjon (i bakgrunnen), bygging av ny hurtigbåtterminal ( i forgrunnen), eksisterende kontorbygg og SINTEF Sealab.

I henhold til Adressa vil tverrforbindelsen mellom Brattøra/hurtigbåtterminalen og Trondheim sentralstasjon sannsynlig være ferdig i oktober 2012. NRK melder også i dag at arbeidet med nye Trondheim sentralstasjon ble offisielt påbegynt i dag. Dette vil føre til at hurtigbåt, tog og buss blir enda sterkere knyttet sammen. I tillegg vil Nordre avlastingsveg som ble åpnet nylig og E6 Øst som blir åpnet april 2014 gjøre tilgangen til Brattøra/hurtigbåtterminalen enda lettere også med bil.

Under er en faksimile fra Adressa 29.2.2012

Mer informasjon om planene i Trondheim finnes på våre sider om fremtiden med hurtigbåt.

 

This entry was posted in Aktuelle saker. Bookmark the permalink.

Comments are closed.