Forsinkelse Brekstad-Trondheim 24.5 16:00

FosenNamsos Sjø informerer om forsinkelse i sambandet Brekstad – Hysnes – Trondheim. Avgangen fra Brekstad kl 1600 er foreløpig innstilt grunnet tekniske problemer. Det jobbes nå med å utbedre problemet. Ytterligere informasjon vedr. avvikling av denne avgangen følger.

Oppdatert 16:48:
FosenNamsos Sjø informerer om forsinkelse i sambandet Brekstad – Hysnes – Trondheim. Avgangen fra Brekstad kl 1600 er 40 minutter forsinket.

Oppdatert 30.5.2012
Også pendlere fra Trondheim til Ørland ble berørt da begge motorene stoppet på den siste strekningen fra Agdenes til Brekstad. Båten ble liggende stille i nærmere 15 minutter før de klarte å gå med sakte fart til kai på Brekstad. Det var heldigvis vindstille og pent vær.

This entry was posted in Trafikkmeldinger. Bookmark the permalink.

Comments are closed.