Forventede problemer 1.6.2012 på ettermiddagsavgangene fra Trondheim

På morgenavgangen 1.6.2012 fra Brekstad fikk vi oppfordring om å ta 14:45 båten tilbake og varsel om mulig kapasitetsproblemer om ettermiddagen.

I tillegg til stor utfart til NATO Tiger Meet har Kystekspressen problemer med båtmateriell. I utgangspunktet er det fra i dag sommerrute der Agdenes skal gå til Sula i tillegg til vanlig rute til Kristiansund klokka 16:30. Etter at det ble tekniske problem med Agdenes sist helg er båten nå sendt den på verksted. Det betyr at det sannsynligvis ikke er noen ekstra båt 16:30, men det ser ut til at det blir som sist helg at en av pendlebåtene vil gå utover klokka 17:15. Forskjellen blir at denne gangen vil den gå til Sula og dermed ha enda mindre kapasitet til Brekstad. Sist helg fikk ikke alle være med den ekstra båten som var satt opp.

Allerede i dag er 14:45 vanligvis ganske full og pendlerforeningen har mottatt melding om en episode som har skjedd i løpet av de siste 14 dagene der også 14:45 avgangen var full og pendlere ikke ble prioritert. En kan i dag derfor fort få den situasjonen at 3 avgangene blir fulle fra Trondheim (14:45, 16:30 og 17:15/16:30).

Oppdatert 10:14
Kystekspressen informerer om endring i ruteavg. fra Trondheim til Sula fredag 1.juni. Avg.kl. 1630 forskyves til 1720, og ruten vil bli utført med M/S Trondheimsfjord. Forøvrig normal Sula-rute lørdag og søndag.

This entry was posted in Trafikkmeldinger. Bookmark the permalink.

Comments are closed.