Sommerruter for buss

Fra 25. juni – 12. august er det sommerruter for buss både i Trondheim og på Fosen. På Fosen har dette spesielt stor betydning siden det ikke vil være korresponderende busser fra Bjugn (Rute 101 )til morgenavgangene med hurtigbåt. Også bussrute klokka 05:50 er innstilt i skolens sommerferie, selv om denne bussavgangen ikke har sammenheng med skoleruter. Det jobbes med å få satt opp et tilbud for i sommer.

I Trondheim vil blant annet bussrute 46 som starter fra pirbadet ha færre avganger. Det medfører at det ikke går buss klokka 07:30. Dette er den bussavgangen som er mest benyttet av pendlere fra Ørland. I praksis medfører dette minimum fem minutter lengre reisetid i Trondheim for de som er avhengig av buss. Enkelte pendlere får 20 minutter ekstra reisetid fordi de ikke rekker sin korresponderende buss fra sentrum.

 

This entry was posted in Aktuelle saker, Trafikkmeldinger. Bookmark the permalink.

Comments are closed.