Korresponderende busser

Mandag 13. august trer nye busstider i kraft i Trondheim. Den største endringen for pendlere er at holdeplassen «Pirbadet» nå flyttes til mellom Pirbadet og Pirsenteret. Dette betyr 2 minutter mindre gåtid fra hurtigbåtterminalen.

Som tidligere vil buss nummer 19 og 46 gå fra/til sentrum. Tidligst ankomst om morgenen vil være med buss 46 med ankomst Pirbadet i henhold til ruta klokka 06:05. Buss 46 går hvert tiende minutt på dagen.

Størst i endring busstider blir det for de som benytter buss 15 mot Lade. Denne vil nå gå 10-14 minutt senere fra Pirbadet. Ny avgangstid fra Pirbadet er klokka 07:42.

Merk at dersom du benytter apper for å vise sanntids ruteinformasjon på smarttelefon som Bartebuss eller Bussøyet må du velg «Pirbadet – Fra sentrum» for å se på avganger som går til sentrum.

Korresponderende busser på Brekstad som har vært innstilt i sommer forventes å starte opp igjen rundt 20. august. Vi er lovet at neste sommer skal ikke korresponderende buss fra Botngård om morgenen bli innstilt slik som i år.

 

This entry was posted in Aktuelle saker, Trafikkmeldinger. Bookmark the permalink.

Comments are closed.