Forsinkelser/kanselleringer 19.9.2012

Kystekspressen melder om en rekke forsinkelser og kanselleringer onsdag 19.9.2012. Dette skyldes tekniske problemer med reservefartøyet Agdenes. Agdenes er satt inn i stedet for Mørejarl, som er til årlig vedlikehold. Følgende forsinkelser/kanselleringer berører strekninger Trondheim-Brekstad:

  • Avgang Brekstad – Trondheim 14:30 – Buss blir satt opp via Vanvikan.
  • Avgang Trondheim – Brekstad/Kristiansund – 45 minutt forsinket. Trondheimsfjord 1 vil bli benyttet

Merk at Trondheimsfjord 1 har kapasitet på kun 125 passasjerer. Normal trafikkmengde er større på 16:30 avgangen fra Trondheim. Dersom ikke mange velger 14:45 avgangen vil en må derfor være forberedt på alternativ transport til Brekstad siden reisende hit vanligvis blir prioritert lavere enn til Hitra/Kristiansund.

 

This entry was posted in Trafikkmeldinger. Bookmark the permalink.

Comments are closed.