Kansellering 28.11 omvendt pendlerbåt

Kystekspressen informerer om kansellering i Pendlerruten Trondheim-Brekstad. Trondheimsfjord II med avg.fra Trondheim kl 0615 måtte snu ved Flakk pga teknisk problem.

Kystekspressen informerer om flg. alternativ transport for innstilt båtavg. fra Trondheim 0615. Pass. fra Trondheim henvises til avg. 0800. Pass. fra Hysnes 0710; taxi. Avg. Brekstad 0800 og Hysnes 0815; ,taxi Hysnes, buss og båt via Vanvikan. Avg. Lensvik 0835; taxi. Vi beklager de problemer dette medfører for våre passasjerer.

Pendlerforeningen kan legg til at dette er andre gang denne uken en hurtigbåt har snudd ved Flakk. Mandag måtte av Kystekspressens båter snu ved Flakk på 20:30 avgangen fra Trondheim. Også da var grunnen tekniske problemer. Tirsdag var det tekniske problem med en av Trondheimsfjordbåtene da Agdenes ble brukt som reservebåt på omvendt pendlerrute om ettermiddagen.

Oppdatert 08:10: avgang 08:00 fra Trondheim er minimum 15 minutter forsinket.

Oppdatert 08:20: Kystekspressen informerer om forsinkelse i sambandet Trondheim – Kristiansund. Avgangen fra Trondheim kl 08:00 er 20 minutter forsinket. Forsinkelsen vil være innhentet i løpet av dagen. Forsinkelsen skyldes for seint inkommende passasjerer.

This entry was posted in Trafikkmeldinger. Bookmark the permalink.

Comments are closed.