Kansellering 12.12.2013

(1/2)
FosenNamsos Sjø informerer om kansellering i sambandet Trondheim -Kristiansund. Avgangen fra Sandstad kl 13:45 mot Kristiansund er kansellert.Kystekspressens rute Kristiansund- Trondheim kl 12:00 i dag vil gå som normalt.
Avg 16:30 fra Trondheim og Kristiansund er kansellert. Neste rute-tur Trondheim- Kristiansund og Kristiansund -Trondheim forventes å gå fredag morgen 08:00. Kanselleringene er grunnet værfenomenet \»Ivar\».

FosenNamsos Sjø informerer om kansellering i sambandet Trondheim-Brekstad -Trondheim. Avgangen fra Trondheim kl 14:45 og kl 16:00 fra Brekstad er kansellert. Neste rutetur forventes å gå fredag morgen 06:15. Kansellering er grunnet værfenomenet \»Ivar\». FosenNamsos sjø beklager.

This entry was posted in Trafikkmeldinger. Bookmark the permalink.

Comments are closed.