Sms-varslingstjeneste for trafikkmeldinger er ute av drift

Pressemelding fra FosenNamsos Sjø og Kystekspressen

FosenNamsos Sjø og Kystekspressens tjeneste om varsling om værinnstillinger, forsinkelser eller andre trafikkmeldinger via sms og e-mail er dessverre ute av drift. Tjenesten er basert på distribusjon via selskapets nettside. Nettsidene til begge selskaper ble dessverre 27.desember 2013 ute av funksjon og det ser ikke ut til at de vil kunne bli restartet igjen.

Selskapene jobber nå sammen med ny leverandør for å få opp både en midlertidig nettside hvor trafikkmeldinger vil bli lagt ut og en ny permanent nettside hvor trafikkmeldingstjenesten via SMS og e-mail igjen vil bli operativ.

Vi jobber med å få den midlertidige nettsiden på plass så raskt som mulig og håper den kan være operativ før årsskiftet. FosenNamsos Sjø og Kystekspressen vil legge ut informasjon på denne siden om når trafikkmeldingstjenesten igjen er tilgjengelig. Alle kunder som fortsatt ønsker denne tjenesten må da registrere seg på nytt.

Vi vil informere om eventuelle trafikkmeldinger til media.

Vi beklager at våre kunder ikke får tilgang til denne tjenesten, men jobber iherdig for å få det på plass så snart utviklingsarbeidet med ny løsning er gjort. Inntil videre ber vi våre kunder følge med på den midlertidige nettsiden –

This entry was posted in Trafikkmeldinger. Bookmark the permalink.

Comments are closed.