Oppgradering av Trondheimsfjord I

Den oppgraderte Trondheimsfjord I har vært benyttet i rute mellom Trondheim og Brekstad i over 1 måned. Den har fått ny motor, vannjet, forlenget i akterenden, endret noe i baugen og tilrettelagt for bauganløp..

Oppdateringen har bestått i:

Trondheimsfjord II Trondhemsfjord I
Lengde 24,5 meter 27 meter
Motor To motorer på 749 kW To motorer 1080 kW
(2 x MTU 12V 2000 M72 for vannjet drift)
Fremdrift Vridbare propellere 4 – bladet Vannjet

Foreløpige erfaringer er postitive i forhold til fart, støy og vibrasjoner. Klimaanlegg og eksoslukt har tidligere vært en utfordringer. Dette vil bli satt på prøve når vi får fulle båter i varmt vær til sommeren og går over til bruk av bauganløp.

Trh_fj_2  trh_fj_1

Forskjell mellom Trondhheimsfjord I og II i akterenden.

SONY DSC

This entry was posted in Aktuelle saker, Foreningen. Bookmark the permalink.

Comments are closed.