Tilflytterkveld Ørland

Tirsdag 18.mars arrangerer Ørland kommune tilflytterkveld. Kommunen spanderer enkel servering og barnepass. Trondheimsfjord pendlerforening vil delta på arrangementet. Vi ønsker å komme i kontakt med alle som har spørsmål eller innspill i forhold til pendling eller skolegang i Trondheim. Dette gjelder om du er nyinnflyttet, har bodd her en stund eller vurderer å flytte til Ørland. Jobbmulighet eller studiemuligheter i Trondheim er viktig for innflyttere og for de som allerede bor her. Vi har erfaring med pendling og vi jobber med å gjøre pendlertilværelsen lettere.

For å lage et best mulig arrangement med blant annet servering og barnepass ønsker kommunen påmelding innen 14.3 på mail til grete.sand@orland.kommune.no eller tlf 93422563. Se annonse og brev fra kommunen under.

tilflytter

tilflytterbrev

This entry was posted in Aktuelle saker, Foreningen. Bookmark the permalink.

Comments are closed.