Streikefare fra torsdag 15.5.2014

Det er brudd i forhandlingene mellom Norsk Sjøoffisersforbund (NSOF) og Det norske maskinistforbund (DNMF) og arbeidsgiver NHO Sjøfart. Meklingen er satt til 13. og 14. mai med frist kl 24.00 natt til 15. mai. En eventuell streik vil bli igangsatt i løpet av 15. mai.

NSOF har varslet at de vil ta ut Trondheimsfjord 2 som går mellom Trondheim og Vanvikan. DNMF har tidligere varslet at to hurtigruter blir tatt ut i streik, men melder nå at det er overhengende fare for at også samtlige andre rederier og samtlige av DNMF sine medlemmer blir tatt ut i streik fra samme tidspunkt.

Oppdatert 14.10.2014 15:15
Oppdatert informasjon knyttet til rutetilbud ved evt streik ligger på atb.no under driftsmeldinger.

This entry was posted in Aktuelle saker. Bookmark the permalink.

Comments are closed.