Om foreningen

Dette er hjemmesidene til Trondheimsfjord pendlerforening. Dette er en forening for de som pendler på strekningen mellom Brekstad og Trondheim.

Målsettingen er å forbedre tilbudet på hurtigbåt med hyppigere avganger, raskere reise, bedre regularitet, bedre rutetider, bedre komfort og bedre jobbmuligheter ombord. Alle som ønsker det skal ha muligheten til å dagpendle til jobb eller skole på strekningen mellom Brekstad og Trondheim, begge veier. I dag er vi rundt 150 som bruker hurtigbåten til jobb eller skole flere dager i uken. På hverdager foretas det rundt 900 reiser på strekningen, 500 som reiser kun i Trondheimsfjorden og 400 som skal videre til Hitra/Frøya og Kristiansund. Det må fremover legges til rette for at dagens pendlere skal få et bedre tilbud og at enda flere skal kunne dagpendle.

Foreningen skal snakke pendlernes sak til fordel for hver enkelt av oss. Vi jobber mot de som driver sambandet i dag (FosenNamsos Sjø/Kystekspressen), administrasjonen i fylket og politikere i både fylket og kommunene. Meld deg inn og støtt foreningens arbeid.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *